Prezentare companie

Suntem producator de saci mari tip big bags intr-o varietate larga, constructiva pentru capacitati incepand de la 500 kg pana la 1500 kg.

Comercializam saci mari tip BIG BAGS, FIBCs, containere flexibile, saci industriali, bulk bags, jumbo bags, saci jumbo, saci container, din rafie ramforsata (polipropilena) cu sau fara gura de umplere si gura de golire, cu patru toarte.

Sacii de rafie sunt destinati transportului si depozitarii diferitelor produse granulate sau pulverulente, alimentare sau nealimentare.

Sacii mari, de rafie, sunt ambalaje obtinute din polipropilena in amestec cu diverse substante adjuvante, care au rolul intrunirii calitatii acestora legate de reteaua de umplere si distribuire a produsului ambalat. Sacii se obtin prin teserea firului de pp acesta avand finetea cuprinsa intre 600-1200den, fiind inchisi la o extremitate.

Containerele de polipropilena, FIBCs sau bulk-bag sunt cu 4 manere, cu sau fara fusta la gura, cu gura de alimentare-evacuare, cu protectie la incarcare-evacuare, dublati sau nedublati cu husa din polietilena.

Oferim calitate constanta a tuturor livrarilor catre clientii si partenerii nostri.

Avem personalul specializat (Control tehnic de Calitate) care monitorizeaza in mod constant atat performantele angajatilor, cat si productivitatile utilajelor in vederea evitarii producerii vreunei erori in lantul de productie.

Controlam cu strictete calitatea si specificatiile solicitate de clientii nostri, indiferent ca este vorba:

Obiectivul nostru legat de livrarile de saci mari, big bags este acela de a ajunge la client printr-un contact direct, indiferent de domeniul in care activeaza acesta (industria alimentara, chimica, reciclarii, etc).

Sacii din polipropilena pot fi realizati intr-o gama diversificata in functie de:

Tinand cont de faptul ca produsele vrac sunt de diferite categorii ne-am adaptat la acestea oferind diferite tipuri de saci mari Big-Bags, in functie de necesitatile clientilor.