Produse – saci mari, tip big bag

Inainte de orice comanda ferma va oferim mostre pentru testare.

Comercializam saci mari tip BIG BAGS, FIBCs, containere flexibile, saci industriali, bulk bags, jumbo bags, saci jumbo, saci container, din rafie ramforsata (polipropilena) cu sau fara gura de umplere si gura de golire, cu patru toarte.

Fabricati in mod uzual din polipropilena PP laminata sau nelaminata, sacii mari sunt executati din tesaturi diferite, cu greutati diferite in functie de capacitatea de incarcare si factorul de siguranta al containerului.

Saci mari din polipropilena, rafie sunt folositi pentru ambalarea de produse specifice, cum ar fi : coloranti, pigmenti, pudra alimentara, etc.

Saci mari (big bag) din pp - polipropilena simpli

Saci mari din pp simpli

Saci mari (big bag) din pp - polipropilena cu gura de incarcare

Saci mari din pp cu gura de incarcare

Saci mari (big bag) din pp - polipropilena cu gura de descarcare

Saci mari din pp cu gura de descarcare

Saci mari (big bag) din pp - polipropilena standard

Saci mari din pp standard

Saci mari (big bag) din pp - polipropilena cu fusta

Saci mari din pp cu fusta

Saci mari (big bag) din pp - polipropilena cu fusta si gura de descarcare

Saci mari din pp cu fusta

 

Fiecare client primeste odata cu livrarea comenzii instructiuni de manipulare, aferente tipului de sac si caracteristicilor acestuia:

Sacii mari (big bag) pot fi prevazuti cu "buzunar de documente" (la cerere) utilizat de catre client in scopul introducerii etichetei proprii cu detalii legate de marfurile ambulate.

Avem personalul specializat (Control tehnic de Calitate) care monitorizeaza in mod constant atat performantele angajatilor, cat si productivitatile utilajelor in vederea evitarii producerii vreunei erori in lantul de productie.